MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

W piątek sąd ma podjąć ważną decyzję w sprawie Waldemara Bonkowskiego

NOWE
W piątek sąd ma podjąć ważną decyzję w sprawie Waldemara Bonkowskiego

Kolejny pożar w tym samym pustostanie w Zakopanem. Poszkodowana jedna osoba

NOWE
Kolejny pożar w tym samym pustostanie w Zakopanem. Poszkodowana jedna osoba

Polecamy

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś

Pyszne i chrupiące koreczki. Najlepsze na imprezę, grilla i do kanapek

Pyszne i chrupiące koreczki. Najlepsze na imprezę, grilla i do kanapek

3 triki psychologiczne. Dzięki nim będziesz prezentować się bardziej atrakcyjnie

3 triki psychologiczne. Dzięki nim będziesz prezentować się bardziej atrakcyjnie