MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
By zrobić masę krówkową, potrzebujesz pół kilograma krówek....
fot. 123rf.com/ zdjęcie ilustracyjne

Obłędnie pyszna masa krówkowa. Idealna do ciast, mazurków i deserów. Najlepszy przepis na domową masę krówkową

Masa krówkowa. Krok 1

By zrobić masę krówkową, potrzebujesz pół kilograma krówek. Mogą być zarówno twarde, jak i ciągnące. Posiekaj je na kawałki i przełóż do garnuszka lub żaroodpornej miseczki.

Zobacz również

Sebastian Machowski: King zamknął ten mecz lepiej od nas

Sebastian Machowski: King zamknął ten mecz lepiej od nas

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla