MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste...
fot. pixabay.com

Jak wędzić ryby? Można na zimno albo na gorąco. Dowiedz się, jakiego drewna użyć do wędzenia ryb i wypróbuj na na działce

Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste i jędrne, o mało zwięzłej konsystencji oraz lekkim dymnym zapachu.

Zobacz również

Gorzów wystartował Masą Rowerową. Miasto chce obronić puchar Rowerowej Stolicy Polski

NOWE
Gorzów wystartował Masą Rowerową. Miasto chce obronić puchar Rowerowej Stolicy Polski

Wiślanie Jaśkowice nie chcą się zatrzymywać

NOWE
Wiślanie Jaśkowice nie chcą się zatrzymywać

Polecamy

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Czy 4 czerwca Hajnówka i Białowieża zostaną zamknięte?Jest stanowisko samorządów

Czy 4 czerwca Hajnówka i Białowieża zostaną zamknięte?Jest stanowisko samorządów

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść