MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czosnek przeciśnij przez praskę. Jeśli chcesz by twoje...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 2

Czosnek przeciśnij przez praskę. Jeśli chcesz by twoje paluchy były mniej czosnkowe, to możesz pominąć świeży czosnek i dać tylko czosnek niedźwiedzi.

Zobacz również

Córka Jakuba Rzeźniczaka rośnie jak na drożdżach! Jej mama sama robi wszystko!

NOWE
HIT DNIA
Córka Jakuba Rzeźniczaka rośnie jak na drożdżach! Jej mama sama robi wszystko!

Jest nowa wiceburmistrz Barwic. Robert Zborowski podjął decyzję

Jest nowa wiceburmistrz Barwic. Robert Zborowski podjął decyzję

Polecamy

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka